Dag 3

Idag har jag skött maten riktigt bra. Jag har inte småätit eller druckit läsk, och dessutom har jag hållt mig borta även från andra sötsaker!


Frukost
En liten skål med sallad och en stekt hot dog
Ett glas vatten

Lunch
En tallrik med Spaghetti, köttfärssås och sallad
Ett glas mjölk

Middag
En knäckemacka med ost och purjolök.
Ett glas vatten


Slutsats: Eftersom jag nu under första veckan endast "skär ner" på kolhydraterna och sockret så har det fungerat bra. Sen ska jag ju dock hålla mig borta från pasta, bröd och liknande. Men over all, definitivt lyckat!





Observera att jag aldrig skulle ge mig själv ett IG, då man alltid har rätt att unna sig mat. Mat ska absolut inte vara något dåligt så det ska krävas mycket för att inte godkänd. Däremot ger jag mig själv dessa betyg efter att även ha jämfört med min diet, motion, tid och möjligheter för att äta rätt.

Kommentarer
Postat av: linn

hehe duktig du är =)

2010-01-03 @ 20:05:15
URL: http://linnorlin.blogg.se/
Postat av: simone

Har du testat GI eller LCHF? Jag gick ned närmare 20 kg.. om jag förstått rätt så är det det du vill. En diet att leva med resten av livet också :)

2010-01-03 @ 23:51:44
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: mikaela

najs blogg du har och ha en god fortsättning på de nya året ! :D

kolla gärna in mina teckningar på bloggen

ha det bra !

2010-01-04 @ 00:47:11
URL: http://mikaelatallkvist.blogg.se/
Postat av: Anna

Duktigt initiativ:) Jag gjorde en liknande sak i somras. Nu håller jag mig till att äta mindre portioner 5 ggr om dagen och sedan bara äta godis på fre och lördag. Det funkar bra för mig men det är viktigt att man själv kommer hittar det som passar en själv.

2010-01-04 @ 10:33:46
URL: http://justapieceoftheaction.blogg.se/
Postat av: Maria

Bra! :)

2010-01-04 @ 10:36:47
URL: http://www.glawe.se/blogg
Postat av: N

Tack det samma =)



Jag säger som fattyboom, prova GI om du inte testat det. Folk må säga vad dem vill ang. GI men det fungerade verkligen på mig.

2010-01-04 @ 11:39:25
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: EN MASJÄVEL

Hörru börja äta smothies! Du faller i vikt direkt! om du vill att det ska gå lite snabbare! Välj ingredienser efter smak! massa frukt och bär, och osötad naturell yoghurt! Du blir proppmätt och det är supernyttigt! Dessutom blir din hu mkt bättre av alla antioxidanter!



du kan äta en smothie till frulle och sen alla mellanmål! Gå alldrig ochv ar hungrig det är då man blir sugen på massa "fel saker!



bara ett tips! Lycka till! Har du några frågor om något med så är det bara att mata mig emd frågor, jag är sjukt insatt i "att äta bra"



KRAM

2010-01-04 @ 13:57:22
URL: http://mandyego.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0